Εταιρεία

Το δίκτυο καταστημάτων «Cosmol Home» της εταιρίας COSMOL AE ξεκίνησε να λειτουργεί το 2005 με ένα μεγάλο δίκτυο λιανικής (36 καταστήματα) σε όλη την Ελλάδα. Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, το 2009 πέρασε τη λειτουργία των πωλήσεών του στο διαδίκτυο και από τότε διαρκώς την εμπλουτίζει.

Μέχρι τώρα στο modernospiti.gr μπορούσατε να βρείτε έπιπλα για το σπίτι και πολλές προσφορές.

Σήμερα η ποικιλία και η γκάμα των προϊόντων έχει διευρυνθεί και οι κατηγορίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σπιτιού, από το παιδικό δωμάτιο μέχρι το γραφείο, από ένα χώρο γυμναστικής μέχρι και ένα απολαυστικό φλυτζάνι καφέ.

Όλα τα προϊόντα είναι εισαγόμενα και συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα με χαμηλές τιμές, ενώ η κατηγορία των προσφορών παραμένει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σημεία της εταιρίας.

Η εταιρία δραστηροποιείται πλέον και στο χώρο των κατά παραγγελία προϊόντων σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από την αντίστοιχη κατηγορία taylor-made.

Το modernospiti.gr εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει καθώς και την ασφάλεια των online συναλλαγών.

modernospiti.gr
newsletter
Συπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε την προσφορά του μήμα και προτάσεις μας.

Η παρούσα Ηλεκτρονική υπηρεσία Συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ